Olipahan varsin... erikoinen juhannuspäivä. Loikoilin kotona ja katsoin vähän DVD:ltä huonoa telkkarisarjaa ja söin jäätelöä ja leipää, sälekaihtimet visusti kiinni. Syytän tosin tästä eilistä iltaa ja yötä, jolloin skoolasimme kaveriporukalla kerran jos toisenkin Victorialle ja Danielille. Kävimme myös yöllä tuloksetta etsimässä kokkoa (taisimme olla myöhässä ehtiäksemme katsoa Seurasaaren kokkoa) ja lopulta päädyimme yökerho Huumaan, joka oli osaksi suljettu ja täynnä kiinalaisia ja sitä paitsi siellä soitettiin huonoa musiikkia. Hieman erilainen jussi siis. En ainakaan ennen ole juhlistanut tätä keskikesän juhlaa tortilloilla ja yökerhossa ulkomaalaisten kanssa, mutta kertahan se on ensimmäinenkin, vai miten se nyt meni...

Päivät alkavat tästä siis vain lyhenemään! Höhpöh. Vastahan kesä on minusta alussa. Huomasin kuitenkin kauhukseni, että kohta on mennyt puolet kesätöistä (lue: lomasta). Ei minulla vielä ole voimia ja intoa ja motivaatiota ja voimia opiskella! Tuhlasin ensimmäisen kuukauden lomastani isoon projektiin, jossa kirjoitin ties kuinka monta tuhatta sanaa vieraskielistä tieteellistä tekstiä ja jouduin uhraamaan kauniit, lämpimät hellepäivät kuivanhaperon tekstin lukemiseen, joten nyt minulla pitää oikeasti olla pitkään kunnon lomaa. Vaikka se kuluukin töissä.

Ai niin, sain torstaina kuulla surkeita uutisia: minulla ei olekaan seuraa Ruisrockiin, joten joudun lähtemään joko yksin (Festareille? Ei.) tai menemään muille festareille (Muita ei oikein voi sovittaa töitteni kanssa yhteen) tai jättämään kaikki festarit väliin. Viimeinen vaihtoehto on se kaikista huonoin, mutta näyttää siltä, että joudun turvautumaan siihen. Voi kurjuus, enkö tosiaan saa jokakesäistä hyvää musiikkia ja hyvää tunnelmaa ja jännittävää matkailua? Yhyy.

Pitäisi kai mennä tekemään kanakastiketta huomiseksi evääksi töihin. En vaan jaksaisi. Höh.

P.S. Huomasin, että "Laiska, tyhmä ja saamaton" taitaa olla yleisin kategoriani. Mistäköhän sekin johtuu...?