Jalankulkijat juoskoot, astukoot lätäköihin, mutta minä olen tänään iloinen! Tässäpä muutamia asioita, jotka tekevät tästä päivästä mukavan:

- Liikunta, jota harrastin tänään odottamattoman paljon, ja jossa tapasin mukavia tyyppejä. Onkohan liikunnalla jokin vaikutus, joka tekee sitä harrastavista mukavia?

- Tuleva Berllinin matka. Kävin jo varaamassa itselleni hostellipaikan dormista (yhteismajoituksesta) ja lentoliput siis varasin jo aiemmin. Ja huii, viimeiselle yölle  minulla ei ole vielä majapaikkaa! Saapa nähdä, mihin eksyn: otanko luksushotellihuoneen keskustasta vai mahdunko sittenkin sinne dormiin. Kävin tänään myös kahmimassa itselleni kaikki kirjaston Berliini-oppaat (oli tyydyttävä myös oppaisiin på svenska ja in english) ja nyt aion ahmia niitä. En kuitenkaan liikaa, sillä viime reissuilla suunnittelemattomuus on havaittu hyväksi keinoksi!

- Kaverit, joita alkaa olla jo täällä uudessa asuinkaupungissakin sen verran, että joskus saattaa törmätä sellaiseen ihan sattumalta jossain. Se on aina mukavaa!

- Keväinen ilma. Kevät on lempivuodenaikani, vaikka/koska silloin on synttärini, mutta ihan muutenkin. Tiet sulaa, lintuset laulaa, on ensimmäistä kertaa lämmintä - kesällä lämpö on niin itsestäänselvää, että osaan nauttia kivasta ilmasta parhaiten keväällä. Ja takatalvetkin kuuluvat asiaan. Kevät tarkoittaa minulle jonkin alkua, ehkä vielä enemmän kuin syksy. Hmm.

- Kesätyö, joka alkaa kohtapuoliin (vaikka se kestääkin koko kesän, mistä jaksan aina ruikuttaa), mutta se vaikuttaa niin mukavalta, etten malta odottaa! Ja kaikki tulevat työkaverit, pyörämatka töihin... Pitää kirjoittaa tämä ylös, jotta sitten kesällä, jos meinaan vaipua epätoivon alhoon työmäärän alla, voin muistuttaa itseäni, miten paljon pidän siitä työstä.

- "Kiireettömyys". Se ei tarkoita, ettei minulla olisi mitään tekemistä, vaan ettei deadlineja ole ainakaan ennen viikonloppua tiedossa. Viimeiset illat ovat niitä hedelmällisimpiä;)

- Musen keikka heinäkuussa. Mitäpä tuohon lisäämään.

Siinä ainakin muutamia. Nyt on mukavan raukea olo, voisin mennä lepäämään hetkeksi ja sitten pakertaa kielioppia. Hej då!