Pari viime päivää olen vain lökötellyt kotona ja viettänyt ensimmäistä pikku lomaani. Tässäpä parhautta viime päiviltä:

- Ei tarvitse laittaa herätyskelloa soimaan. Olen nimittäin aikamoinen unikeko ja aamut kuuluvat inhottavuuksien top-listalleni. Eilen kävin kahdentoista maissa nukkumaan ja aloin heräillä seuravana aamuna kahdeltatoista - huippua!

- Lomalla ehdin nähdä kavereita ja riekkua yömyöhään (tai vaikka aamuun) kaupungilla ilman huolia seuraavan aamun herätyksestä.

- Viimeisten koulutöiden deadline häämöttää vasta jossain pitkällä toukokuussa, joten niiden osalta voin ottaa myös rennosti (Juu tiedetään, se kostautuu sitten viimeisenä iltana. Pöh.). Tehtäviä saa siis tehdä omaan tahtiin, niin ettei joku koko ajan hengitä niskaan. Kuitenkin silloin kun teen niitä, esseet maistuvat paljon paremmalta kuin jatkuvana pakkopullana tehdyt työt periodien aikana.

- Lomalla ehdin jopa tekemään ruokaa ja leipomaan, ainakin teoriassa. Olenkin jopa muutamaan kertaan jo tehnyt kotiruokaa ihan itse enkä tyytynyt unicafeiden antimiin.

Nyt, kun minulla on maha täynnä itse tehtyä kanakastiketta ja ihania pakastemansikoita, voisin alkaa tehdä koulutöitä. Ne nimittäin tällä hetkellä jopa pienesti houkuttelevat minua - lähinnä tosin siksi, että pääsisin niistä vihdoin eroon. Mutta tartun siis kiiresti tähän motivaationrippeeseen, heippa!