- Enää kaksi päivää ja kaksi tenttiä. Haastavaa sellaista, joihin en tietenkään ole vaivautunut lukemaan kovinkaan paljon. Äh. Minulle on näköjään iskenyt jokin kevätlaiskistuminen, vaikka vielä viime viikolla ahkeroin töitä vappua varten valmiiksi. No, elättelen toivoa, että saan pitkän loman aikana kerättyä syksyksi uutta tarmoa ja energiaa. Tai toisaalta toukokuun loppuun mennessä on palautettava vielä ihan kiitettävä määrä töitä, joten sitä tarmoa voisi ripotella sinnekin.

- Herra Komea, tuo uljas huonekasvini, on kuivattanut kukkansa ja se kasvaa tällä hetkellä ihan vinoon, kai ikkunan valoa kohti. Varoitin kyllä, etten omista viherpeukaloa, mutta silti minulle ystävällisesti tyrkättiin tuollainen kasvi lahjaksi. Ihan hienohan se on, kunhan se vielä kukkisikin joskus...

- Hullua, miten jännitän töiden alkua - melkein yhtä paljon kuin opiskelun aloittamista syksyllä. Ahkeroin siellä kuitenkin seuraavat neljä kuukautta, joten olisi mukavaa, että viihtyisin siellä ja että siellä olisi huipputyyppejä. No mukavat tyypitkin riittää.

- Töiden aloittamisessa on se tylsä puoli, että sitten opiskelu loppuu enkä näe muita ryhmäläisiäni ikuisuuksiin. Kivaa, että tässä vuoden aikana on ehtinyt tutustua sellaisiin huipputyyppeihin. No myönnetään, kaikkia ei tule ikävä.

- Juu, saa keksiä itse mielessään uuden otsikon. Tuo oli tylsistä tylsin.