Tämä blogi saattaa -jälleen kerran - vaikuttaa olemattomista lukijoista omituiselta, sillä joka toisessa kirjoituksessa olen onneni kukkuroilla (Apua, onko se sittenkin kukkuloilla? No siis onnellinen. Iloinen. Elämä on laiffii, uu jea.) ja joka toisessa epätoivon syvimmässä alhossa tuskailemassa elämän kurjuutta. Mutku mutku, siinä välillä ei ole niin hyvää kirjoitusmotivaatiota ja siksi ei tule silloin kirjoiteltua. Voisin sitäkin toki tehdä - tuskinpa blogin tasossa huomaisi mitään eroa (Haha, missä tasossa?), jos kirjoittaisin vain tyyliin herätys-kouluun-syömään-lisääluentoja-kavereidenkanssahengailua-kotiin-liikuntaa-suihkuun-kotiin-nukkumaan.

No mutta, tänään olen siis Onnellinen. Isolla O:lla. Mieleni tekisi väsäillä listoja, mutta ne alkavat jo kyllästyttää ja sitä paitsi lupasin viime kerralla olla tekemättä niitä, eli ei sitten. Mutta tiedossa on reissun suunnittelua ja toteutusta, tentittömiä kursseja, venyneitä deadlineja (Kannattipa avata suu!), pirskeitä ja pippaloita, stand uppia, kesätöitä, kivoja koulutehtäviä (!), sukulointia.

Eipä tässä muuta. Voisin vaikkapa kääriytyä huopaan, maiskutella uuniomenajätskiä ja tehdä ensin vähän koulujuttuja ja sitten suunnitella matkaa. Kivaakivaa :)