Tänään sorruin pitkän vatvomisen jälkeen ostamaan feikki-crocksit (miten ne sitten ikinä kirjoitetaankaan) eli tuttavallisemmin feikki-terveyskengät. Olen vastustanut niitä (aitojakin siis) siitä lähtien, kun ensimmäistä kertaa näin niitä katukuvassa - ja siitä on muuten jo monta vuotta. En vieläkään pidä niitä aitoja saati feikkejä erityisen mukavantuntuisina, mutta meneväthän nuo nyt jalassa, kun töissä on tavallaan pakko. Ja hintakaan ei ollut lähikaupassa paha keskustan luksus-crockseihin verrrattuna: kenkäni maksoivat hurjan vitosen, jonka pulitin kyllä paljon mieluummin kuin keskustan neljäkymppiä. Tuolla eteisessä ne mustat kengät nyt köllöttelevät odottamassa huomista työpäivää. Olisin halunnut ostaa neonvihreät tai räiskyvänpunaiset (siis periaatteella, että kun kengät ovat joka tapauksessa rumat, sen voi yhtä hyvin vetää överiksi), mutta kaupassa ei ollut oikeita kokoja. Tyydyn siis tavallisen rumiin terveyskenkiin. No, nehän kelpaavat minulle paremmin kuin märät sukat :)

Monet tekevät uutena vuotena lupauksia, mutta miksei myös näin kesäloman alun kunniaksi voisi tehdä lupauksia? En tosin lupaa pitää niitä, mutta tässäpä olisi siis muutama tavoiteltava asia:

- Lue ainakin näääääääiiin paljon. Viime aikoina lukeminen on rajoittunut lähinnä tenttikirjoihin, vaikka oikeasti olenkin aika lukutoukka. Kirjastoon siis, mars mars! Sitä paitsi tulevassa ammatissani lukemisesta on hyötyä.

- Käy uimassa. Työsuhde-etuni ansiosta voin uiskennella ja polskutella vaikka joka päivä muulloin kuin työajalla.

- Järjestä pippaloita/ mene itse kemuihin mahdollisimman usein. Talvella tuli huomattua, että silloin juhlimiselle on vaikea löytää aikaa...

- Tee hyvää ruokaa ja leivo, nyt "kun sinulla on aikaa".

- Käy festareilla/keikoilla/kaikenlaisissa tapahtumissa

- Muista tavata uuuuuuuuuuuseeeeiiin kavereita ja sukulaisia!

Eiköhän näillä eväillä tulisi jo oikein mukava kesä! Saa nähdä, mitkä toiveista toteutuvat...