Hui, nyt aloitan ensimmäisen blogimerkintäni! No, olenhan minä jo joskus jotain jonnekin lörpötellyt, mutta lähinnä omalla nimelläni tutuille. Mitäpä muuta sitä kello 1 yöllä tekisi kuin perustaisi oman blogin vältellessä puolikasta esseetä, jossa pitäisi olla parin päivän päästä tuhat teoriapainotteista sanaa lisää? Niinpä. Ja tätä kehdataan vielä kutsua lomaksi. Onneksi sitä on vielä pari viikkoa jäljellä.

Miun läksyjenteonvälttelyohjelma (varokaa vaan, tykkään yhdyssanahirviöistä!) tälle illalle kariutui, koska en saanut tätä hiton tietokonetta soittamaan juuri sitä DVD:tä, joka olisi hyvä katsoa, kun yrittää olla kirjottamatta esseetä. Mikä näköjään onnnistui muutenkin, mutta olisin tehnyt välttelyn mieluiten DVD:n kanssa. No, kaikkea ei voi saada. 

Suunnittelen tässä meneväni Kehä kolmosen ulkopuolelle piakkoin (hui, varokaa vaan te, joiden mielestä siellä ei oo mitään elämää, voin kertoa, että siellä on pelkkää viidakkoa) ja hakevani sieltä itselleni pari pientä karvaista lemmikkiä, jotka saan kaveriltani. Aika hurjaa, pari vipeltäjää miun seuraks tänne yksiöön. Saapa nähdä, miten tullaan toimeen.

Nyt on kyllä pakko tunnustaa, että parilta viime päivältä on jäänyt vähän univelkaa, ja että pikkulasten nukkumaanmenoaika taitaa olla jo mennyt, joten taidan jo mennä nukkumaan. Hyvää yötä!

 

Hihhii, eka blogimerkintä! :)