Päivän plussat:

+ Vapaapäivä! Vaikka luentoja ei olekaan kahtena päivänä viikossa ja tähän tottuu, niin tämä vapaapäivä tuntui erityisen mukavalta, sillä se oli ensimmäiseni :)

+ Lepopäivä! Edellisestä kohdasta johtuen sain nukkua melko pitkään! Terveisin "nukun lomalla kahteen, jos pystyn".

+ Leffapäivä! Kävin katsomassa päivänäytöksessä Avatarin ja voi pojat, se olikin hieno! Juoni oli melko ennalta arvattava ja jotkut hahmoista jäivät hieman etäisiksi, mutta hienon näköistä oli, vaikken yleensä moisesta scifistä tai mistä lie erityisemmin piittaa. Sitä paitsi liput olivat halvat, koska oli superpäivät, 3D-leffa maksoi 6,5 euroa.

+ Sähläyspäivä! Sain taas sählätä tunnin ja hauskaa oli, vaikka hävittiin ja minulta meinasi ainakin kunto loppua... Ja tietysti siellä oli mukavia tyyppejä, niin että oli rento meininki :)

Päivän miinukset:

- En saanut siivottua, vaikka kämppä on jo viikon ollut siinä kunnossa, että villakoirat hyppivät syliin ja lautaset alkavat kohta jo kävellä itsestään, jos niitä ei pese. Pitäisi pestä myös pyykkiä ja viedä roskat ja ja ja...

- En saanut tehtyä läksyjä. Ensimmäinen viikko on melkein jo takana ja läksypino on päätä huimaava. Tai oikeastaan ei ole niin paljon kyse määrästä vaan laadusta, sillä tehtävät tuntuvat vain vaikeutuvan. Yllättävää.

- Kahdesta edellisestä kohdasta johtuen viikonloppuni menee todennäköisesti siihen, että äherrän tsiljoonia läksyjäni.

 

Taisinpa silti jäädä plussan puolelle, laiskottelu oli kyllä sen arvoista. Jee! :)