Eilisen angstauksen ja jokapäiväisen ruikutukseni vastapinoksi (ja koska yritän olla vaihteeksi tekemättä mitään järkevää - kesätyöt p******! Läksyt! Siivous! Heti kohta!) voisin listata asioita, joista pidän. Täältäpä siis pesee:

- Kesäsade. Mieluiten kaatosade, jossa saa pomppia ilman takkia tai vähintään saa loiskutella kumppareilla lätäköissä ja heilutella sateenvarjoa (sateenvarjon kanssa siis jos on menossa jonnekin, missä pitää olla kuiva)

- Alias. Minusta kaikkein paras lautapeli ikinä. Monetkohan pelit olen nauranut maha kippurassa tai kuluttanut aikaani hyvässä seurassa tätä pelaten...? Legendaarisia selityksiä ovat mm. "lintu, joka lentää", "suolla asuva olento (=suolainen)" ja arvauksista mainittakoon "kahvipattila" (Miten niin väärin? Sanoin sen jo!). Hih.

- Sellainen kirja, jota täytyy lukea aina, kun se on mahdollista. Itselläni tällaisia ovat olleet monet kirjat, viimeisimpänä Agatha Christien Idän pikajunan arvoitus. Kuka onkaan murhaaja?

- Musiikki. Kuuntelen joka päivä radiosta ja Spotifystä sekä omilta CD:iltäni musiikkia. En voisi kuvitellakaan tulevani toimeen ilman sitä. Olen nauranut (mm. Die Prinzen-Deutschland tai en-nyt-muista-kenen-suomalaisen tekemä "suomennos" Rihannan Umbrella-biisistä) ja itkenyt (mm. Jipun Kii tai Samuli Putron Elämä on juhla) musiikin mukana ja musiikki kuuluukin moniin elämäni tärkeisiin hetkiin.

- Kevät. Aaahh, auringonpaistetta hangella, lintuje laulua, ensimmäistä kertaa kesätakilla, se tietty haju, jonka huomaa keväällä, kaduilla lorisevat purot...

- Villasukat. Otan ne mukaani joka paikkaan. Italiassa reissussa ollessani huonetoverini naureskelivatkin sukilleni... Miten niin helteellä ei pidetä nukkuessa villasukkia?

Olipa yllättävän vaikeaa listata näitä, ehkäpä jatkan joskus myöhemmin. Positiivinen ajattelu, huhuu? Mutta nyt työnhakua. Heti!