Äänettömään valitukseeni on vastattu: keskustassa yliopistoliikunnan pukukopeissa lukee miehet ja naiset, oikein kuvan kanssa! Vielä tammikuussahan jouduin norkoilemaan yliopistoliikunnan käytävillä odottelemassa, että joku suvaitsee mennä jompaan kumpaan koppiin, jotta tietäisin, kumpaan minun pitäisi mennä. Siellä oli ovissa siis vain sellaiset pöntöt symbolit (jotka nyt erotan, kiitos Ikä-ihmisen vinkin!). Ja siis toki muistan naisten kopin paikan ensimmäisen kerran jälkeen...

Hihhii, ensi viikolla on kaikenlaista kivaa tiedossa! Tiistaina on laskiainen, johon kuuluu tietysti laskiairieha (en tosin ole varma ehdinkö sinne mitenkään pakollisilta tunneilta...) ja jatkot, joissa esiintyy Disco Ensemble ja keskiviikkona on ainejärjestön pippalot ja torstaina ajattelin mennä kotiseudulle katselemaan kaverin penkkareita (ja ehkä siinä sivussa juhlimaan amiskaverin "penkkareita") ja perjantaina menen katsomaan siskoni vanhojen tansseja. Ai mitä opiskelua? Ai ensi viikollako? Ei kai.... (trallalaa)

Ja kaiken huipuksi sain huonon arvosanan, mutta se ei ollut niin huono kuin luulin ja sain jopa kolmosen, joten jäi ihan hyvä mieli. Kaveri nauroikin minulle, kun hihkaisin innoissani saatuani tämän numeron, mutta olinkin odottanut korkeintaan kakkosta.  Sitä paitsi siinä oli monta kirjoitusvirhettä, jotka olisi voinut korjata, jos olisi ollut enemmän aikaa... Eli jeejee!

Jotten olisi aivan näin hilpeä alkavan viikonlopun kunniaksi, on kai mainittava, että tänäään oli harvinaisen puuduttava perjantai. Aamupäivä oli sentään siedettävä, mutta viimeiset neljä tuntia kahdestatoista eteenpäin olivat varsinaista pakkopullaa, vieläpä samaa, teoreettista kurssia. Plaah. Onneksi ensi viikolla minulla on (teko)syy lintsata ensi perjantai ja sitä seuraavalla kerralla tunti jää väliin muuten vaan.

Jaaha, eipä minulle näköjään kuulu mitään muuta kuin koulua ja juhlia. Mitäpä sitä muuta opiskelijana tekisi?

Ai niin, hakisi kesätöitä tietysti. Nyt taidan alkaa hommiin.