Jaahas, nyt ollaankin jo siirrytty toukokuun puolelle. On ihmeellistä, miten aika vain hujahtaa ohi - vastahan aloitin opiskelut ja nyt olen jo yhtäkkiä asunut 9 kuukautta yksin, omassa asunnossa, ja opiskellut yli kuudenkymmenen opintopisteen edestä (no okei, kieliaineissa pisteitä saa kyllä aivan naurettavan vähän eli ehkä tuohon voisi lisätä muutaman pallukan). Aloitin kaiken aivan tyhjästä, mutta nyt olen tutustunut ties kuinka moniin ihmisiin ja kotini tuntuu jo aivan kodilta (paitsi se varhotanko puuttuu vielä...). Kerrassaan omituista.

Enää kolme säälittävää päivää koulua, sitten se on ohi! Hoh, siis kolme! Hurjaa. Luulisi, että sen takia opiskelisin ahkerasti, mutta ehei, eihän se niin tietenkään mene. Laiskistun laiskistumistani, vaikka tenttejä on vain kaksi ja lomaan mennessä palautettavat tehtävät ovat viimeistelyä vaille valmiita. Mutku mutku. Ulkona paistaa aurinko ja sisällä on mukavaa selailla tyhjänpäiväisiä hömppäsivuja ja muiden naamakirjakuvia ja sitä paitsi yritän hieman levätä railakkaan vapun jälkeen. Hah, tuosta tulikin mieleeni, että viikonlopun ruokavalioni on koostunut lähinnä appelsiinimehusta, viilistä, banaanista ja lihapullista :D Mutku en jaksanut tehdä ruokaa... Ja vappu on kerran vuodessa vaan!

Nyt menen muka lukemaan kiinnostavaakin kiinnostavampaa kielioppia. Saapa nähdä, saanko jopa oikeasti jotain aikaiseksi...

P.S. Huhtikuussa kirjoitin säälittävän vähän blogiini! Asialle on kyllä tehtävä jotain.