Nyt varmaan ope tykkää, kun palautan (jos saan sen ikinä valmiiksi) esseeni viimeisenä iltana todennäköisesti yhdentoista maissa... No, pääasia on, että se on kohta (ehkä) valmis. Tai ainakin saa luvan olla, en jaksa enää kauan yrittää. Enää muutama kappale ja muutama tunti, kyllä minä pystyn siihen!

Olipas kiva huomata, että jopa osaan näitä palloiluja, kunhan ehdin käymään siellä tarpeeksi usein. Tällä viikollakin olen ollut joka päivä paitsi maanantaina palloilemassa, joten eipä ihmekään, että eilen ja tänään osasin jotain. Jee :)

Kesätyöasia saattaa edistyä, mutten halua hehkuttaa täällä sitä. Lähes kaikki aikaisemmat projektini ovat tyssänneet siihen, että selitän täällä innoissani niistä vain huomatakseni, että se ei oikeasti olekaan mahdollista. Eli hys hys, viikon päästä sitten uusi työraportti.

Leivoin jo toisen kerran viikon sisällä suklaakakun. Toivottavasti siitä tulee yhtä hyvää kuin edellisestäkin!

Huomenna saa taas pippaloida, jeejee, vaikka väkeä ei olekaan aivan niin paljon kuin alun perin suunnittelin. No mutta, väki vähenee, pidot paranee ;) Schönes Wochenende vaan kaikille ja have fun! Au revoir!